fbpx

Frits borrelt bij STAN!

3 February, 2023
Stan Maastricht

Hey Maastricht!

Het is alweer eventjes geleden dat we samen in de lampen hingen bij Rebelle en het wordt dan ook tijd voor een lekkere borrel op een van de gezelligste plekjes van Maastricht. Op vrijdag 3 februari 2023 heet ik jullie van harte welkom voor een heerlijke avond uit bij STAN.

We gaan er een ontzettend mooie avond van maken dus zet jezelf vast op aanwezig en nodig je leukste vrienden en collega’s uit, zodat jullie direct op de hoogte zijn van de laatste info. Dit gaat een lekkere vrijdagavond worden dus je knalt je weekend in.

De kaartverkoop voor Frits borrelt bij STAN start op woensdag 21 december om 12:00 uur via: (link volgt)
Ik heb de leukste DJ’s voor jullie uitgenodigd en je kunt de lekkerste happen, drankjes, muziek en gezellige borrelaars verwachten.

Als jij een genieter bent die op vrijdagavond wel eens wat anders wil dan de standaard vrijmibo in de kroeg op de hoek, dan heb ik iets leuks voor je. Ik ben Frits en reis rond van locatie naar locatie en van stad naar stad. Ik hou van afwisseling, gezelligheid en uitdaging.
Daarmee zorg ik voor een nieuwe beleving op jouw vrijdagavond. Geniet met vrienden en collega’s van de start van het weekend, onder het genot van muziek, eten, drinken en een beetje gekkigheid. Dit alles op unieke locaties samen met al mijn vrienden. Ik ben jouw vrijdagborrel.

Friday it is, Frits

Wanneer is Frits: 03-02-2023, 18:00 – 24:00 uur
Waar is Frits: Bij STAN, Sphinxcour 8, Maastricht
Tickets: kaartverkoop start woensdag 21 december om 12:00 uur via: (link volgt)
Muziek? Mijn DJ’s draaien de lekkerste House en Disco platen, maar zullen je ook zeker verrassen met RnB en hitjes.

Volg mijn avonturen ook op Insta: @fritsfriday