fbpx

Atmoz Classics

7 December, 2024
Muziekgieterij Maastricht

Op zaterdag 7 december 2024 landt Atmoz Classics traditiegetrouw in hartje Maastricht voor de lekkerste klassiekers uit de clubhistorie van deze legendarische Belgische club.

Dat Atmoz en Maastricht een succesformule zijn bewijzen de uitverkochte edities keer op keer.
Voor deze editie pakken wij speciaal uit. Wat? Hoe? Dat kunnen we niet verklappen maar wees ervan overtuigd dat dit een editie wordt om nooit te vergeten!

Wij halen de gouden tijden van discotheek Atmoz met haar typerende Belgische sound terug tijdens het leukste retrofeestje van het jaar!
👉🏻 Muziek van toen…
👉🏻 Publiek van toen…
👉🏻 DJ’s van toen…

‘AtmoZ’, the story so far….
Midden jaren negentig werd er dancegeschiedenis geschreven: DJ/Producer Pat Krimson start met het AtmoZ-concept! In 1996 werd club Atmoz geopend in Hasselt (Ritz) en in 1998 volgde Atmoz in Vosselaar (La Forza). Het Atmoz-concept bleek ongekend populair bij zowel Belgen als Nederlanders. ‘Happy Music for Happy People’ Dat werd iedere week weer gevierd met luid getoeter en veel gejuich op de dansvloer.

De Atmoz-resident DJ crew bestond uit Pat Krimson, Nico Parisi, Dj Gert Corvers, Davidoff en Sven Lanvin. Deze werden aangevuld met andere helden als Francois, Daniel June, G-roam aka Punisher, Yves Deruyter enzv. Het AtmoZ-records label releasde menige clubhits en er zijn meer dan 250.000 Atmoz – CD compilaties over de toonbank gegaan…